Napi.Gazdaság Konferencia 2023 - videó

2023-06-22

Válságálló-e Magyarország? – erre az égető gazdasági kérdésre kereste a választ a napi.hu konferenciasorozatának rendezvénye 2023. május 26-án.

A Napi.Gazdaság Konferenciát Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért és pénzügyi stabilitásért felelős alelnökének előadása nyitotta meg. Tóth Tibor, a Pénzügyminisztérium államtitkára pedig arról beszélt, hogyan alakult a magyar államháztartás helyzete válságok idején.

Az előadók és résztvevők között szerepelt Bacsa György, a MOL Nyrt. stratégiai operációért és üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatója; Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzéssel és elemzéssel foglalkozó igazgatóságának vezetője; Jobbágy Sándor, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető makrogazdasági elemzője; Lentner Csaba közgazdászprofesszor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem egyetemi tanára; Németh Balázs, a Porsche Hungaria vezérigazgatója; Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; Pogátsa Zoltán közgazdász, Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója; Sulcz Gábor kriptoszakértő, Szabó László, a HOLD Alapkezelő Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, tulajdonosa; Szabó Levente, az MBH Bank Nyrt. egyedi kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese; Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora és Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója.

Hirdetnék