Az Indamedia 2024-es árlistája

2023-12-06

Januártól megújul az Indamedia Sales árlistája 2024. január 6-tól változik az Indamedia Sales árlistája.
A hirdetési termékek 2024-es listaárai itt elérhetőek >>
Az idei évben leadott megrendeléseket a jelenleg érvényes árlista alapján szolgáljuk ki.
* Az Indamedia Sales Kft. fenntartja magának a jogot, hogy egyoldalú döntésével meghatározott időszakokra és termékekre vonatkozóan a közzétett listaárakat meghatározott szezonindex alapján módosítsa. A változásról Partnereit előzetesen értesíti.

Az Indamedia Csoport 2023-ban számos sikert könyvelhetett el, jelentős fejlesztések zajlottak termék- és portfólió szinten egyaránt, emellett kiadványaink ebben az évben is kiemelkedően teljesítenek.

Fejlesztésekkel reagálunk a piaci helyzetre

A női magazinok közül a Femina megújult külsővel jelentkezett tavasszal. A cégcsoport gazdasági magazinja, a Napi.hu pedig új márkanévvel és arculattal fogadta az olvasókat szeptemberben. Az ECONOMX néven megjelenő kiadvány a pénzügyi területen járatos olvasóknak csakúgy, mint a gazdaság és pénzügyek területén iránymutatást váróknak értékes és minőségi tartalmat kínál.

Kiadványaink az élmezőnyben

Az Indamedia portfóliójába tartozó online kiadványok ebben az évben is biztos pontot jelentettek az olvasók számára. Az új podcastekkel és videós formátumokkal is bővülő tartalmi kínálat népszerűségét a látogatottsági adatok is jól jelzik.

Az Index 2023-ban is tartja vezető pozícióját a hírportálok között. A napi átlag látogatottsági adatok és a minőségi mutatók tekintetében a hírportál elismert és hiteles kiadvány az olvasók számára.

A női portfólió továbbra is remek teljesítményt nyújt, a Femina és a Dívány egyaránt olyan tematikát dolgoz fel, amely a célcsoport számára hozzáadott értéket képvisel.

Indamedia konferenciák

Tavalyi évben az Indamedia visszatért a konferencia piacra két igen nagyszabású és sikeres rendezvénnyel. Májusban került megrendezésre a Válságálló-e Magyarország? címmel az ECONOMX (korábban Napi.hu) gazdasági konferenciája a MÜPA-ban. Ezt követte szeptemberben a hazai legnagyobb Mesterséges intelligencia témakörben megrendezett konferencia az AI Summit 2023 Budapest. A rendezvénynek, ahová közel 800 vendég látogatott el, a Magyar Zene Háza adott otthont.

Az Indamedia 2024-ben amellett, hogy az említett két konferenciát ismét megrendezi, további tartalmas, edukatív eseménnyel várja az érdeklődőket.

Indamedia a könyvkiadásban

Az Indamedia a nyomtatott az online tájékoztatás mellett a nyomtatott kiadványok piacára is belépett. A cégcsoporthoz tartozó Inda Press kiadó gondozásában több inspiráló olvasmánnyal találkozhatunk. Ezek között említhetjük a Rossi életútját bemutató könyvet, Pierre kóstolgat című gasztro útikalauzt, drMáriás képzőművészeti albumot és a Ma is tanultam valamit sorozat 5. kiadását.

Termékfejlesztés és hirdetéskiszolgálás

Az online médiapiac meghatározó szereplőjeként az Indamedia Sales számára különösen fontos, hogy reagáljon a piaci igényekre és innovatív, előremutató hirdetési megoldásokat kínáljon. Ennek köszönhetően ügyfeleink számára nemcsak hirdetési felületet, hanem hatékony célcsoport-elérést is biztosítunk. Ez a jövőben sem lesz másként: célunk, hogy ügyfeleink számára még több és új technológiákra épülő megoldásokat nyújtsunk.

Hirdetési megoldásaink kiemelnénk az IndaSpot videó alapú hirdetési formát, amely kiválóan támogatja a TV kampányt és hatékony megjelenést biztosít a hirdetők számára. A termék sikerességét jól mutatja, hogy idén 60%-kal nőtt az IndaSpot hirdetések aránya a portfóliónkban.

Hirdetési megoldásainkról érdeklődjön Indamedia Sales kapcsolattartójánál vagy keressen minket a sales@indamedia.hu email-címen! Kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, és segítik Önöket a kampánycélok maximális elérésében.

Hirdetnék