CEMP Sales House blog

Index médiaajánlat

2015. június 03. - Bűti Orsolya
port_index_o
Egy független lap, amely nem hozott anyagból dolgozik.   

Az Index.hu 1999. májusa óta van jelen a hazai piacon, mely azóta a magyar internetezők legkedveltebb hírportálja és a legkarakteresebb internetes brand. Eredeti stílusa, független hírszolgáltatása révén az Index fogalommá vált a médiapiacon. Történetének tíz éve alatt az Index szerkesztősége és a csapat több tagja is újságírói díjak tucatjait gyűjtötte be.

A 24 órában folyamatosan frissülő közéleti magazin politikai, gazdasági, technikai-tudományos, kulturális és sport témájú hírszolgáltatása havonta 1.970.000 valós látogatót vonzanak. (Forrás: Gemius – DKT/gX 2016/03 (15+ belföldi közönség), multiplatform total adat.)

A független médium a " hír + vélemény + közösség " modellt valósítja meg, látogatói folyamatosan frissülő információkat, cikkeket, publicisztikát olvashatnak. A legnépszerűbb hazai fórumrendszerbe naponta közel 6000 felhasználó több mint 30.000 hozzászólást és 40 új topikot jegyez.

Az Index története

Az egykori Internetto munkatársai és a fejlesztési munkáikat végző Inventra Kft. közösen alapították 1999. május 17-én az Index nevű Internetes újságot. A csapat újdonságokat kívánt meghonosítani a magyar újságírásban. Az online sajtónak nem volt hazai mintája, sem piaca, így mindennapos tevékenységük lett a szakmai és üzleti úttörés. Tíz év és többszöri tulajdonosváltás után a fő feladatuk ma is a politikai és a közéleti újságírás. A különbség csak annyi, hogy a lap médiapiaci sarokkővé, a cég milliárdos bevételű vállalkozássá vált.

2005-ben ismét megváltozott a tulajdonosi szerkezet: a vállalatot Nobilis Kristóf és érdekeltsége, a Sydinvest Kft. -2007 januárjától Közép Európai Média és Kiadó Szolgáltató Zrt. - vásárolta meg 100%-os tulajdonhányaddal.  A cégforma 2006 második félévétől zártkörű részvénytársaság (Index.hu Zrt.)

Webcím: http://www.index.hu/

Index.hu médiaajánlata:

Kérjen hirdetési ajánlatot értékesítőinktől!

<<vissza

A bejegyzés trackback címe:

https://cempsh.blog.hu/api/trackback/id/tr202778404
CEMP © 2014 Impresszum Médiaajánlat Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztató